Eerste schetsen klaar voor Tuindershof

Het architectenbureau Van Manen uit Noordwijk is geselecteerd om de nieuwe wijk Tuindershof in Pijnacker te ontwerpen. De eerste schetsen zijn al klaar, zo is te zien op de website die sinds kort voor Tuindershof in ontwikkeling is.

De nieuwe wijk moet goed aansluiten bij het dorpse karakter van Pijnacker, zo is vastgelegd in de visie die de gemeente rond het bestemmingsplan had vastgelegd. De ontwikkelaars BPD, Waayer en Kavel Vastgoed hebben die visie door een aantal architecten laten vertalen naar een schetsontwerp. “De inzendingen waren allemaal aantrekkelijk op hun eigen manier, maar het ontwerp van Van Manen slaagde er het beste in om het het karakter en de sfeer die Tuindershof moet uitstralen op papier te zetten”, aldus de ontwikkelaars.

De eerste schetsen geven een beeld van de beoogde architectuur. In de komende maanden worden de plannen verder uitgewerkt. Het gaat om verschillende typen woningen, die in fasen worden uitgevoerd. De verwachting is dat de verkoop van de eerste fase in het laatste kwartaal van dit jaar kan beginnen.

Een opmerking bij " Eerste schetsen klaar voor Tuindershof"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *