Ellen Keizer weer in de prijzen

Tureluur en grutto samen op één hekje. Foto is gemaakt op 4 juni 2018 in De Groenzoom.

Natuurfotograaf Ellen Keizer, die elke maandag een mooie foto publiceert in haar rubriek Ellen’s Blik op Pijnacker-Nootdorp Actueel, is opnieuw in de prijzen gevallen. Met haar inzending van een schitterende plaat van een tureluur en een grutto, samen op een hekje in De Groenzoom, is ze door de KNNV gekozen als een van de drie winnaars van de wedstrijd ‘De mooiste natuurfoto 2018’.

De winnaars van de wedstrijd werden gekozen tijdens de nieuwjaarsreceptie, die de afdeling Delfland van de natuurvereniging zondag hield. De foto van Ellen werd tot de beste uitgeroepen in de categorie ‘Samen leven met de natuur’.

De andere winnaars zijn Gerard van Keken (categorie ‘De natuur ontdekken’) met een foto van een poetsende zilverreiger in de Groenzoom, en Theo Westra (categorie ‘Passie voor de natuur’) met een foto van blauwgroene trechtertjes, een bijzondere paddenstoelensoort die steeds minder voorkomt.

Ellen was in oktober ook al een van de winnaars van een fotowedstrijd van de provincie Zuid-Holland, met een foto van schapen in de mist.

Blauwgroene trechtertjes, Theo Westra.
Poetsende zilverreiger, Gerard van Keken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *