Er zijn nog wat kaartjes

De kaartverkoop voor de eerste kindervoorstelling in CulturA & Zo loopt goed. In de voorverkoop zijn al meer dan honderd kaartjes verkocht. Maar er kunnen 170 kinderen in de zaal, dus wie zin heeft kan zaterdag nog naar de voorstelling ‘Op de step in een luchtballon’.

Acteur en leraar basisonderwijs Peter Sterke speelt in zijn voorstelling de wereldreiziger Danny, die vertelt over zijn ervaringen in de lucht, op de grond en over zee.

Sterke maakte de voorstelling in het kader van de kinderboekenweek, die nog tot en met 19 oktober wordt gehouden. Het thema van dat evenement is dit jaar ‘Reis je mee?’, en daarbij sluiten de avonturen van wereldreiziger Danny natuurlijk perfect aan.

De kaartjes kosten vijf euro. De ouders kunnen er ook voor kiezen om tijdens de voorstelling iets lekkers te drinken in het restaurantgedeelte Ont-Moeten in CulturA & Zo.

Na de voorstelling staat er een lekker glaasje drinken voor de kleine theaterbezoekers klaar. En voor wie lid wil worden van Bibliotheek Oostland is er een cadeautje. De kaartverkoop loopt via www.bibliotheekoostland.nl en www.culturaenzo.nl

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *