Ernst Lalleman te gast in Uurtje Sjaak

Ernst Lalleman kwam in het nieuws door zijn zoektocht naar Hagenaars die 60 jaar geleden werden geportretteerd.

Fotograaf en filmer Ernst Lalleman, geboren en getogen in Pijnacker maar al jaren wonend en werkend in Barcelona, is op donderdag 20 juni hoofdpersoon in het interviewprogramma van Sjaak Oudshoorn bij Tante Boefie in Pijnacker. Het leven en werken in de Catalaanse stad in Spanje, zijn bijzondere zoektocht naar mensen die zo’n 60 jaar geleden zijn gefotografeerd in Den Haag, zijn fotografische en filmische werk, maar ook de manier waarop hij destijds is opgegroeid in het dorp van Pijnacker; het komt allemaal aan de orde.

Wie zijn wij

Lalleman werd opgeleid als fotograaf aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Onlangs was hij in het landelijke nieuws vanwege zijn bijzondere project ‘Wie zijn wij’, de zoektocht naar onbekende Hagenaars, die te vinden zijn op 235 oude kleurennegatieven, maar waar geen namen bijstonden. Sommige van de geportretteerden blijken nog in leven te zijn. Het AD schreef er een boeiend artikel over.

Het interview begint op 20 juni om 20 uur. Vanaf 19.30 uur kan iedereen die wil komen luisteren er al terecht. De toegang is gratis. Tante Boefie zit aan de Oostlaan 15 in Pijnacker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.