Ervaring positief: Repair Café gaat door

Het was even spannend begin deze maand of het zou lukken om het Repair Café in Pijnacker ondanks de coronamaatregelen weer goed te laten draaien. Maar in de evaluatie na de openstelling op 4 juli was iedereen positief: met wat beperkende maatregelen kan het prima! En dus is het Repair Café ook komende zaterdag, 1 augustus, weer open.

In dienstencentrum Der Schakelaar kan iedereen die met een stuk apparaat of kledingstuk zit waarvan het zonde is om het weg te gooien, van half tien tot twaalf uur terecht. Er zijn minder reparatietafels en ook minder vrijwilligers, omdat op die manier de afstand van anderhalve meter goed gehandhaafd kan worden.

Ook worden bezoekers in de hal van het dienstencentrum opgevangen, dat er maar een beperkt aantal mensen tegelijk tot de zaal wordt toegelaten. Bij grote drukte is er dus kans dat je niet geholpen kunt worden.

De enige ingang is die aan de Mr. Dr. Van der Helmlaan 11 in Pijnacker. Na de reparatie worden bezoekers via een andere route naar buiten geleid.

Een reactie op “Ervaring positief: Repair Café gaat door”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.