CulturA & Zo is nu al een succes

SBJ Samen Sterk en CulturA & Zo keken woensdagavond terug op de vliegende start die het vernieuwde cultuurgebouw in de afgelopen maanden in Nootdorp heeft gemaakt. Alle partners, vaste gebruikers en andere betrokkenen waren uitgenodigd om stil te staan bij het succes van de eerste maanden van het project. Want dat het al een succes is, daar is iedereen het over eens.

Bijzondere gasten waren Chief Executive Andrew Bentley, Artistic Director Alex Clifton (via een digitale verbinding) en Interior Designer Hannah Webbeh (zelf in Nootdorp aanwezig) van het Storyhouse uit Chester in Engeland, dat de inspiratiebron was voor de opzet van CulturA & Zo. Ook daar was een oud theater samen met een bibliotheek omgevormd tot een bruisend cultureel centrum, zij het wel aanzienlijk groter dan in Nootdorp het geval is.

Ter gelegenheid van de evaluatie maakten Arno van der Sande en cartoonist Gerard Nijboer een leuke animatie, waarin het verhaal wordt verteld van de vernieuwing van CulturA. Deze animatie is hieronder te zien.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *