Extra voorstellingen in CulturA & Zo

Jasper van Kuijk: Tot hier en niet verder

Theater CulturA & Zo in Nootdorp is er in geslaagd om voor twee cabaretvoorstellingen die al uitverkocht waren, extra uitvoeringen bij te boeken. Voor de voorstellingen van Nesim al Ahmadi op 12 december en Jasper van Kuijk op 18 december zijn hierdoor weer kaarten te koop.

De beide voorstellingen worden nu per avond twee keer gespeeld. De voorstellingen van acht uur ’s avonds zijn opgeschoven naar later op de avond, daardoor komt er ruimte voor extra uitvoeringen om zeven uur. Vanwege de coronamaatregelen kunnen er steeds maar dertig bezoekers in de zaal, dus wie alsnog wil komen moet snel zijn. Hier zijn kaarten te bestellen.

Film

Het Nootdorpse theater heeft in december weer filmvoorstellingen geprogrammeerd. Op 5 december draait de kinderfilm De Brief voor Sinterklaas (met de ‘echte’ Bram van der Vlugt); die is al bijna uitverkocht. In de kerstvakantie, vanaf 21 december, zijn er op verschillende dagen leuke kinderfilms te zien, waarvoor nu al kaarten te koop zijn.

CulturA & Zo komt in de kerstvakantie verder met een Christmas Club voor de jeugd, net zo’n soort activiteit als de Costa CulturA Club in de zomervakantie, maar dan net even anders. Het zal niemand verbazen als er dan vooral met dennenappels, glinsterende slingers en minirendieren wordt geknutseld. Bijzonderheden over dat evenement worden binnenkort bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *