Fugro breidt verder uit op Heron

Op een tweede kavel aan de Prismastraat op bedrijvenpark Heron in Nootdorp komt een nieuw kantoorgebouw voor Fugro.

Geodataspecialist Fugro bouwt volgend jaar een nieuw kantoor op bedrijvenpark Heron, tegenover het TechCenter dat daar in 2014 al in gebruik is genomen. De tweede kavel meet ruim 16.000 vierkante meter. De grondtransactie met de gemeente Pijnacker-Nootdorp is inmiddels afgerond.

Het van oorsprong Nederlandse bedrijf werkt over de hele wereld en heeft 10.000 mensen in 65 landen in dienst. Fugro brengt op land en in zee de structuur van de bodem in kaart ten behoeve van een groot scala aan bouw- en constructiewerkzaamheden.

Het Nederlandse hoofdkantoor zit in Leidschendam. Enkele jaren geleden was besloten dat er een nieuwe vestiging nodig was waar laboratoria en gespecialiseerde werkplaatsen voor Fugro Engineers en Fugro GeoServices konden worden ondergebracht. Dat werd de huidige vestiging op het bedrijvenpark Heron. Dit TechCenter wordt dus uitgebreid met een extra kantoorgebouw.

De vestiging op Heron, waarin onder andere laboratoria en gespecialiseerde werkplaatsen zijn ondergebracht, werd geopend in 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *