Gebrek aan leiding: wachtlijst bij scouting

De accommodatie van Scouting Pijnacker is in het jeugdcentrum De Notelaer.

Scouting Pijnacker heeft een wachtlijst moeten instellen voor nieuwe leden bij de speltakken Welpen en Scouts. Er is belangstelling genoeg van kinderen die graag mee willen doen met de activiteiten van Scouting, maar er zijn niet genoeg begeleiders. Scouting Pijnacker is daarom dringend op zoek naar mensen die als vrijwilliger willen meedraaien in de verschillende groepen.

Jongeren vanaf 17 jaar zijn al welkom om te komen helpen bij de leiding van de groepen. Maar ook mensen die het bestuur willen versterken zijn welkom. Het bestuur is dringend op zoek naar een nieuwe voorzitter, een vertrouwenspersoon en een algemeen bestuurslid.

De groepen van Scouting Pijnacker komen in het seizoen wekelijks bij elkaar op de accommodatie in jeugdcentrum de Notelaer in Pijnacker. Er zijn ook geregeld activiteiten op andere plekken, zoals op het Scouting kampeerterrein in het Bieslandsebos.

Wie er wel iets voor voelt om te komen helpen kan meer informatie vinden op de website van Scouting Pijnacker. Daar is ook een contactformulier te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *