Geen 1e klasse voetbal voor DSVP VR1

VOETBAL | Zaterdagmiddag speelde DSVP VR1 tegen Monster VR1 voor lijfsbehoud in de 1e klasse zaterdag. Op een winderig sportpark Polanen was het de thuisploeg die aan het langste eind trok, en DSVP terug stuurde naar de 2e klasse zaterdag. Kiri Boekwijt: ”Monster was vandaag gewoon beter.”

In de eerste helft ging het gelijkwaardig op, al werd Monster wel een paar keer gevaarlijk. Fabienne van Wijk, keepster DSVP, kon paar keer goed redding bieden. Daardoor kon DSVP VR1 toch snel op voorsprong komen, na een goede actie van Madelon van Rijn kwam de bal bij Maritha Roeten die binnen kon tikken. Kleine tien minuten werd een corner, die genomen werd door Romy Bruins, binnen gekopt bij de tweede paal door Felicia Kaptein, 0-2. Vlak voor het einde van de eerste viel toch nog de aansluitingstreffer voor Monster.

Snel na rust ging het mis voor DSVP. De thuisploeg kwam snel op 2-2 en snel op een 3-2 voorsprong. DSVP probeerde nog wat terug te doen, en kreeg het wat kleine kansjes. Toen de 4-2 viel was de wedstrijd gespeeld. De ploeg uit Pijnacker probeerde nog wel wat, maar de krachten waren op na een lang seizoen. Het werd voor het einde nog erger, want na slecht verdedigen werd het zelfs nog 5 en 6-2.

Erg jammer

Aanvoerster Kiri Boekwijt: ”Zonde en erg jammer dat we na één jaar alweer teruggaan naar de 2e klasse. Er had meer ingezeten vandaag, omdat we eers zelfs op een 0-2 voorsprong kwamen. Daarna geven we het eigenlijk veel te makkelijk weg en wordt het onnodig een grote uitslag. Gezien de wedstrijd heeft Monster terecht gewonnen. Het is niet anders en wij gaan volgend seizoen voor het kampioenschap in de 2e klasse”.

De andere wedstrijd in de 2e ronde ging tussen DTS ’35 Ede en RVVH. Laatstgenoemde won met 1-2 na verlenging.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *