Geen punten voor RKDEO

VOETBAL | De eerste speelronde in 2019 zit er op voor de ploegen uit Pijnacker-Nootdorp. De ploegen hebben het uitstekend gedaan dit weekend. Alleen RKDEO wist geen punten te behalen dit weekend.

In Leiden op sportpark Kikkerpolder II hervatte DSVP de competitie tegen Lugdunum. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel. Voor rust stond de ploeg uit Pijnacker op achterstand. Snel na de rust scoorde Hozan Hussaini de gelijkmaker. Na dat doelpunt kreeg DSVP nog een paar kansen, maar die gingen er allemaal niet in. DSVP eindigde wel met tien man, omdat Franco van Rheenen een rode kaart kreeg. Daardoor kreeg de thuisploeg nog een paar mogelijkheden om de winnende treffer te maken, maar ook Lugdunum scoorde niet meer. Zo begint DSVP met een gelijkspel aan 2019.

Hier vind je de stand en overige uitslagen uit de zaterdag 3e klasse A.

Oliveo startte in 2019 thuis op het eigen sportpark De Groene Wijdte tegen hekkensluiter DVC uit Delft. Het werd maar liefst 10-0 voor Oliveo. De ploeg heeft hierdoor flink aan het doelsaldo gewerkt. Na 17 minuten opende Dion Elshove de score voor Oliveo. Zes minuten later viel de tweede door Rafael Schreur via de rebound, en vijf minuten later scoorde Jeroen Andringa de 3-0. In de 39e minuut maakte Andringa zijn tweede van de dag. Vlak voor rust maakte Mitchell Rijfkogel de 5-0.

Vier minuten na rust ging de thuisploeg verder waar het gebleven was, namelijk met scoren. Schreur maakte zijn tweede via een hoekschop en de zesde voor Oliveo. Twee minuten later maakte ook Rijfkogel zijn tweede van de middag. DVC kreeg in de tweede helft nog wel een penalty, maar die werd gekeerd door de doelman Sandor Boots. In de 65e minuut scoorde Joey Klijn de 8-0 en vijf minuten later maakte Gino Zandbergen de 9-0. Twee minuten voor tijd maakte Ado Murselovic de 10e voor Oliveo en gelijk de laatste van de dag. Oliveo begint dus ijzersterk aan het nieuwe jaar.

Hier vind je de stand en overige uitslagen uit de zaterdag 4e klasse C.

Zondagcompetitie

RKDEO begon 2019 op het eigen sportpark Centrum tegen Wippolder uit Delft. De bezoekers wisten de drie punten mee terug te nemen naar Delft door een 1-2 overwinning. RKDEO begon wel sterk aan de wedstrijd. In de derde minuut kreeg Luuk Goedbloed een grote kans, maar de bal werd voor de lijn weg gekopt. Drie minuten later scoorde Chris Nieuwpoort de openingstreffer namens RKDEO. Hierna had RKDEO nog een grote mogelijkheid via Rob van Hagen, daarna kwam Wippolder beter in de wedstrijd. In het laatste kwartier had RKDEO nog een aantal mogelijkheden, via onder andere twee keer Goedbloed, om de voorsprong verder uit te breiden. Daardoor bleef het bij rust 1-0. Na rust kwam Wippolder sterk uit de kleedkamer. Uit een vrije trap scoorde Daley Uithof namens Wippolder de gelijkmaker. RKDEO kwam daarna weer wat beter in de wedstrijd, maar kon niet door de stugge verdediging komen. Toch kwam Wippolder op 1-2 via een penalty. Dat was ook gelijk de eindstand.

Oliveo (zo) begon deze jaargang uit tegen VFC uit Vlaardingen. Op sportpark VFC werd het in een doelpuntrijke tweede helft 3-6 voor Oliveo. In de eerste helft werd er drie keer gescoord. Max Huurman maakte de openingstreffer. Gerben Pels maakte de 2-0, en de laatste goal werd gemaakt door weer Huurman. Na rust ging Oliveo vrolijk verder. De vierde werd gemaakt door Frank van der Zwan. Daarna scoorde VFC nog twee keer. Toch maakte Tim van Rheenen via een kopbal de 2-5. Max Huurman maakte nog zijn derde van de dag, en de zesde voor Oliveo (zo). Vlak voor tijd maakte VFC nog de 3-6, en bepaalde zo de eindstand

Hier vind je de stand en overige uitslagen uit de zondag 2e klasse D.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *