Genieten van de Ponybrunch

De traditionele Ponybrunch in winkelcentrum De Parade in Nootdorp was dinsdagochtend weer een waar festijn. 24 mooi uitgedoste combinaties van pony’s en jonge berijders presenteerden zich aan het publiek, en drie daarvan werden uitgeroepen tot winnaars vanwege de mooiste of meest originele aankleding. De winnende koppels waren Tess met pony Saartje (1), Gabrielle met Lexi (2) en Valerie met Mister Spot (3). 

Voor de pony’s begon het feest daarna pas echt. Ze deden zich tegoed aan alle heerlijkheden die op de tafels waren uitgestald.

 

,
Een opmerking bij " Genieten van de Ponybrunch"
  1. We zijn deze zomer bij opa en oma van Welie op vakantie want we wonen tijdelijk in Ethiopië. opa heeft altijd welsh pony’s gehad en had nu weer een nieuwe pony die door Kate deze zomer wordt gereden, alletwee nog erg ‘groen’. het was een fantastische ervaring, helemaal van de Brasserskade naar de Parade, met ook nog een veulen. De verzorging door de Oranjevereniging was fantastisch, overal is aan gedacht, water voor de viervoeters en voor de begeleiders. Heel veel dank aan alle vrijwilligers die dit maar weer mogelijk hebben gemaakt.
    Het enige wat we zouden willen vragen is waar er foto’s opgevraagd kunnen worden, de onze zijn nl. Niet zo goed gelukt, alvast dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *