Goed trainingskamp SV Nootdorp in Barcelona

Rondo tijdens de training op het veld bij Barceloneta (foto Ad van der Eijk)

VOETBAL | SV Nootdorp heeft de afgelopen vier dagen een trainingskamp gehad in Barcelona. Dit met het idee om een betere tweede seizoenshelft te spelen in de Zaterdag Hoofdklasse A, en om uit de degradatie zone te komen.

Op donderdag 10 januari vertrok het elftal rond het begin van de middag vanaf Rotterdam Airport richting Barcelona. Daar moesten de spelers gelijk inchecken en omkleden voor de middagtraining. De training werd gehouden op het trainingscomplex van Barceloneta, waar vrijdagavond tegen gespeeld zou gaan worden. Na de training was er een barbecue.

Op de tweede dag van het trainingskamp waren de spelers na het ontbijt de ochtend vrij. Tussen de middag werd er geluncht aan de haven. Na de lunch zijn ze gaan varen met een grote Catamaran langs de kust en ook even door de haven. In de avond werd er gespeeld tegen Barceloneta. De wedstrijd werd met veel passie en strijd gewonnen met 0-4. De doelpunten werden gemaakt door Ricoberto Lijandro, Dominique Aries, Maurice Kerkhof en Pim Hulst.

Op de derde dag stond er een foot volleyworkshop gepland op het strand. Voor veel spelers kostte dit veel energie. In de middag was er een speurtocht in groepjes door Barcelona, met allerlei opdrachten. Ter afsluiting werd er gegeten in een restaurant.

Zondag vlogen de mannen weer terug naar Nederland. D ploeg van Dick Boereboom kan er weer tegenaan in de competitie en gaat vechten voor lijfsbehoud in de Hoofdklasse A.

De barbecue na de training (Foto: Ad van der Eijk)
Spelersgroep op de catamaran (Foto: Ad van der Eijk)
Opkomst naar het veld (Foto: Ad van der Eijk)
Groepsfoto na de winst op Barceloneta
Uitleg van de professionals (Foto: Ad van der Eijk)
Spelersgroep na de foot volleytraining (Foto: Ad van der Eijk)
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *