Gratis advies voor ondernemers

Oud-ondernemers, juridisch adviseurs en mensen die lang in de financiële dienstverlening hebben gezeten delen al meer dan veertig jaar hun kennis en ervaring met jonge ondernemers of mkb’ers die met hun bedrijf een nieuwe richting uit willen. Ook in Pijnacker-Nootdorp maakten ondernemers in de afgelopen jaren gebruik van de expertise, die gebundeld is in de stichting Ondernemersklankbord.

Adviseurs van de stichting vertellen op 12 april in een online presentatie meer over wat ondernemers juist in deze moeilijke tijd kunnen hebben aan de expertise die wordt aangeboden. De gemeente Pijnacker-Nootdorp coördineert de aanmeldingen hiervoor.

Het Ondernemersklankbord, die wordt gesubsidieerd door het ministerie van Economische Zaken, richt zich op het midden- en kleinbedrijf. De 300 adviseurs die verspreid over het hele land hun ervaring met veelal startende ondernemers delen doen dat vrijwel belangeloos: alleen hun onkosten worden vergoed. Ondernemers die van hun diensten gebruik maken betalen 200 euro voor een half jaar aan begeleiding en advies. Vanwege corona is dat advies in deze periode zelfs gratis.

De presentatie is 12 april wordt van half tien tot half elf ’s morgens via het videoprogramma Teams. Aanmelden kan per e-mail via dit mailadres van de gemeente.

Meer info over het Ondernemersklankbord is te vinden op deze website. Pijnackenaar Ferd Grobben, zelf adviseur van het klankbord, maakte eind vorig jaar een video over het werk van de stichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *