HCP-heren winnen zeer overtuigend

HOCKEY | Zondag was het weer Super Sunday bij HCP. Op sportpark De Groene Wijdte werd er eerst door de dames van hockeyclub uit Pijnacker gespeeld (zij verloren met 0-4 van Derby uit Zwijndrecht) en daarna door de heren. Die deden dat tegen Shot uit Tilburg.

Al na vijf minuten was het raak voor de thuisploeg. Via een strafcorner wist Laurens de Kok de eerste treffer van de middag te maken. Ook Tristan de Kievit scoorde in het eerste kwart nog, al ging de bal wel via de stick van iemand van Shot in het doel.

In het tweede kwart ging HCP rustig verder met waar ze mee waren begonnen: aanvallen. Dat resulteerde dat Laurens de Kok, weer via een strafcorner, de 3-0 op het bord kreeg. Na de rust duurde het even voordat het publiek weer kon juichen. Met nog vier minuten op de klok in het derde kwart zette Michiel de Zwart Tristan de Kievit vrij in de cirkel. De Kievit liet deze kans niet liggen en scoorde met een backhand in de kruising: 4-0.

In het laatste kwart kwam de bal na een prachtige aanval bij Nils Lindeman. Hij gafvoor en Jort van den Broek kon de bal zo binnentikken en de eindstand bepalen op 5-0. Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de 2e klasse.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *