HCP speelt in de 3e ronde van de Silver Cup

HOCKEY | Op vrijdagavond 2 november speelt het eerste dameselftal van HCP in de 3e ronde van de Silver cup tegen Barendrecht dames 1. De dames van HCP spelen thuis en de wedstrijd begint om half negen ’s avonds. Als de wedstrijd is afgelopen, zo rond 10 uur ’s avonds, is er een HCP duofeest. Met degene met wie je er naar toe gaat moet je hetzelfde gekleed zijn, echt als een duo dus.

In de vorige ronde om de Silver Cup werd afgerekend met de dames uit Waddinxveen, die wedstrijd werd 2-7 voor HCP D1. 

De Silver Cup is een bekercompetitie bedacht door de KNHB voor de Eerste klasse tot en met de Vierde klasse. Deze competitie bestaat nu twee jaar. Naast deze competitie is er ook een competitie voor de Hoofdklasse, Promotieklasse en Overgangsklasse, de Gold Cup.

Knock-out

De wedstrijden om de Silver Cup worden over het algemeen op vrijdagavonden gespeeld. Wat anders is dit jaar in vergelijking met de eerste twee jaar, zijn er dit jaar geen poulewedstrijden tussen de Derde en Vierde klasse. Dit is in overleg gegaan met de verenigingen na hun reacties over de opzet van de competitie. De teams spelen daarom nu volgens het knock-outprincipe. De Tweede en Eerste klasse teams spelen ook geen voorrondes meer, maar alle teams die uitkomen in deze klasse kunnen meedoen aan de Cup. Door deze wijzigingen zijn er, in vergelijking met de eerste twee jaar, twee speelrondes meer.

Meer informatie over de Silver Cup kun je vinden via deze link.

Een spontane foto van de D1-dames van HCP met alle speelsters inclusief reserves, iemand uit het publiek die nu bij het team is komen spelen en een vervanging van de keeper.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *