Rotary zet PN aan het bakken

Meeliftend op het succes van het populaire tv-programma ‘Heel Holland bakt’ zet de Rotaryclub Pijnacker-Nootdorp ook de inwoners van onze gemeente aan het bakken. Hoewel de titel ‘Heel Pijnacker bakt’ suggereert dat alleen inwoners van dat dorp mee mogen doen, is de wedstrijd ook bedoeld voor mensen die in Nootdorp, Delfgauw of Oude Leede wonen.

De strijd bestaat uit twee onderdelen. Jongeren tot 15 jaar mogen meedoen aan het onderdeel cupcakes, en mensen van 15 jaar en ouder doen mee met taarten bakken. De inzendingen worden beoordeeld door Kim de Ruiter van ’t Ommekantje, de kok Carlo Straver, vrijetijdsbakker Marlika de Hoog en bakker Tim Rijnbeek.

Wie mee wil doen moet zich voor 14 maart inschrijven. De voorrondes worden gehouden op zaterdag 21 maart. De beste bakkers gaan naar de finale, die op Koningsdag, 27 april, wordt gehouden in een tent op het feestterrein aan de Sportlaan in Pijnacker.

Wie er wel wat voor voelt om mee te doen kan alles over de wedstrijd vinden op deze website. Daar staat ook hoe je je kunt inschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *