Herpakken Wippolder en Oliveo (za) zich?

VOETBAL | Waar DSVP zijn eerste wedstrijd gewonnen heeft, staat Oliveo (zo) gedeeld eerste met favoriet Hillegom in de zondag 2e klasse. Wippolder en Oliveo (za) willen beiden zich herpakken na het verlies van vorige week.

SV Nootdorp kent een wisselvallige start van de competitie, maar met zes punten uit drie wedstrijden staat het team wel op een keurige vijfde plek. De tegenstander voor zaterdag is vv SHO uit Oud-Beijerland. Zij hebben evenveel punten, maar een net iets beter doelsaldo. Beide ploegen hebben vorige week hun wedstrijd gewonnen. Nootdorp won met 1-2 van Die Haghe, SHO pakte de winst door BVCB te verslaan met 3-0. Op sportpark ’s Gravenhout rolt de bal om half 3 ’s middags.

Hier vind je overige wedstrijden uit de zaterdag 1e klasse B.

Sinds zaterdag is DSVP van de hatelijke nul af. Van MVV ’27 werd met 2-0 gewonnen. De ploeg wil graag de lijn doortrekken en thuis tegen het Zoetermeerse DWO weer een overwinning behalen. DWO staat op een vierde plek en heeft tot nu toe één keer gewonnen en twéé keer gelijk gespeeld. De Zoetermeerders wonnen vorige week van Schipluiden met 2-1. D aftrap op De Groene Wijdte is om half 3 ’s middags. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 3e klasse B.

Dinsdagavond voetbalt DSVP tegen AVV Alphen in de 1e ronde van de beker. Ook dat is een thuiswedstrijd voor het team van trainer Dennis van den Steen.

Na het goede begin in de competitie, waarbij de eerste twee wedstrijden werden gewonnen, verloor Oliveo (za) afgelopen zaterdag van Rotterdam United. Het team van trainer Wim Baggerman begon goed aan de wedstrijd, maar gaf na dat doelpunt de wedstrijd uit handen en verloor met 3-1. De komende tegenstander komt ook uit Rotterdam: rvv GLZ Delfshaven. Ook zij verloren vorige week voor het eerst, tegen Blijdorp werd het 1-2. Op sportpark De Groene Wijdte begint de wedstrijd om 3 uur ’s middags.

Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 4e klasse F.

Oude bekende

Door de ruime overwinning van vorige week tegen Teylingen (1-6), staat Oliveo (zo) op een gedeelde eerste plek met sv Hillegom. Op doelsaldo staat Oliveo tweede. Waar de mannen van trainer Hoefnagel al drie wedstrijden gehad hebben, heeft de komende tegenstander pas één keer het veld mogen betreden. HMSH, uit De Haag, voetbalde vorige week voor het eerst dit seizoen een competitiewedstrijd. Uit tegen Foreholte werd met 3-1 verloren. De aftrap op sportpark HMSH is om half 3 ’s middags.

RKDEO kon vorige week de winst net niet over de streep trekken tegen het Haagse HVV. Eerst werd een 2-0 voorsprong voor rust verspild, daarna kreeg de ploeg in de laatste minuut de gelijkmaker tegen (3-3). Zondag gaat de ploeg richting Delft en daar komen ze een bekende tegen: Concordia. Vorig jaar werd er twee keer van gewonnen: uit won RKDEO met 1-3, ook thuis waren ze destijds te sterk: 4-3. De ploeg uit Delft staat momenteel op een negende plek met twee punten. Evenveel als RKDEO, maar die staan iets hoger door een beter doelsaldo. Op sportpark Concordia rolt de bal om half 3 ’s middags.

SV Wippolder leed vorige week een zure nederlaag tegen favoriet sv Hillegom, 3-1. Ondanks een voorsprong werd de overwinning verspeeld in de tweede helft. Komende zondag spelen ze thuis tegen ASC uit Oegstgeest. De wedstrijd van vorige week werd afgelast door het slechte weer en daardoor staat ASC onderaan met één gespeelde wedstrijd. 22 september voetbalden ze dus voor het laatst, uit tegen Hillegom. Het werd een 5-1 nederlaag voor de ploeg uit Oegstgeest. Op sportpark Pauwmolen begint de wedstrijd om 2 uur ’s middags.

Hier vind je de overige wedstrijden uit zondag 2e klasse C.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *