Frans Langelaan bedrijventoernooi komt er weer aan

TAFELTENNIS | Tafeltennisvereniging TTV Pijnacker organiseert, sinds 2009, elk jaar het tafeltennis bedrijventoernooi. Ervaren of onervaren, dat maakt niks uit. Het gaat vooral om een gezellige avond waarop de deelnemers op een informatieve manier andere bedrijven leert kennen. Teams worden op sterkte ingedeeld, zodat er voor iedereen een uitdaging zal zijn.

Via de naamvernoeming bedankt de tafeltennisvereniging Frans Langelaan voor zijn inzet voor de club. Langelaan was iemand die zich jarenlang had ingezet voor de vereniging met het geven van trainingen, gymlessen en het organiseren van toernooien en activiteiten. Langelaan is in 2017 overleden.

De winnaar van vorig jaar was Defensie. Bedrijven die vaak meedoen zijn o.a: Rijkswaterstaat, Impressed, Interpulse en Siemens.

Inschrijven

Een team dat mee wil doen bestaat uit 3 tot 5 personen. Vriendenteams en teams met personen van verschillende bedrijven zijn ook toegestaan. Personen van alle leeftijden mogen meedoen. Het inschrijfgeld is €35,- per team, inschrijven kan tot uiterlijk 16 mei. Voor meer informatie en een inschrijfformulier kun je terecht bij Sietze Vogelaar, dat kan via dit mailadres.

Het evenement wordt gehouden op dinsdag 21 mei en het duurt van 20.00 uur tot 23.00 uur, met aansluitend een borrel. Het wordt gehouden in de sporthal ’t Baken in Pijnacker.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *