Hockeyclub viert 40-jarig jubileum

Aanmeld info voor de BBQ

In verband met het 40-jarig bestaan van Hockey Club Pijnacker zijn er tijdens het afgelopen seizoen al een paar activiteiten georganiseerd voor alle (oud) leden, ouders en andere ge├»nteresseerden. Zo werd op zondag 27 mei al, door de E- en F- jeugd, levend bingo gespeeld en vond er op zaterdag 9 juni, voor de C- en D- jeugd, een mini-DVC toernooi plaats.

Ter afsluiting van dit jaar wil de hockeyvereniging op 23 juni een slotevenement organiseren. Dat is voor iedereen: voor de jeugd, senioren, ouders, vrijwilligers, sponsoren en oud-leden. Er worden diverse spellen gespeeld, zoals lacrosse, knotshockey, bump ball, Archery Attack (dit is vooral voor de jeugdige leden), sjoelen, skippyballrace, kloslopen, fopbal en nog veel meer leuke activiteiten. Er worden ook twee wedstrijden gespeeld door de huidige Dames 1 en Heren 1. Ze spelen tegen oud-spelers, en speelsters van Heren 1 en Dames 1.

Aan het einde van de dag wordt er een grote BBQ georganiseerd. Dat is voor alle (oud) leden en familie. Voor dit feest moeten ze wel 16 jaar of ouder zijn. De leden die willen komen moeten zich wel op tijd opgeven.

Maar was je de de afgelopen veertig jaar lid geweest van HC Pijnacker, dan is het hartstikke leuk om bij dit feest aanwezig te zijn.

Voor meer informatie kan je vinden op de website van HC Pijnacker  en je kan je ook aanmelden via dit mail adres.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *