Hol mee met de Dobbelopers

Voor beginnende hardlopers is een cursus bij de Dobbelopers heel geschikt.

Hardlopen kun je gewoon zelf, maar motiverend is het niet altijd om het in je eentje te doen. En je loopt ook kans op blessures als je niet op de goede manier loopt of jezelf forceert. Als je nog niet zoveel ervaring hebt, dan kan een cursus zeker helpen. Die kun je volgen bij de Dobbelopers in Nootdorp. Zij geven vanaf donderdagavond voor de 21e keer een cursus voor beginnende hardlopers.

Inzet van de beginnerscursus is om in de periode tot mei de conditie zo op te bouwen dat je onafgebroken vijf kilometer kunt hardlopen. Wie zin heeft kan daarna doortrainen om ook de dubbele afstand te kunnen lopen. De cursus wordt elke donderdag vanaf 19.30 uur gehouden in het natuurgebied rond de Dobbeplas. Verzamel- en startpunt is het gebouw van de Nootdorpse IJsclub achter de molen aan de Oudeweg.

Ook mensen die al vaker hardgelopen hebben kunnen bij de Dobbelopers terecht. Na een proeftraining word je ingedeeld bij een van de groepen recreanten of gevorderde lopers. Ook deze groepen hollen op de donderdagavond.

Meer informatie is hier te vinden.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *