Hulp bij aangifte voor de belasting

De hele maand maart is er hulp en ondersteuning bij de belastingaangifte.

Dankzij een samenwerking tussen de Koninklijke Bibliotheek en de Belastingdienst kunnen de bibliotheken in Nederland en hun partners ook de komende vier jaar officieel ondersteuning blijven geven bij het invullen van het digitale belastingformulier. Ook in Pijnacker-Nootdorp is dat mogelijk.

Bibliotheek Oostland stelt beveiligde computers ter beschikking voor mensen die de aangifte zelf willen doen. Je kunt hiervoor in het filiaal in Pijnacker terecht. Het gebruik van de computers is gratis, ook voor mensen die geen lid zijn van de bibliotheek.

SWOP

Deze maand staan goed getrainde vrijwilligers van de SWOP klaar om inwoners te helpen bij de digitale belastingaangifte. In alle dorpen is een keer in de week een spreekuur. Op maandagochtend is dat in dienstencentrum De Schakelaar in Pijnacker, op dinsdagmiddag in welzijnscentrum De Kiezel in Delfgauw, op woensdagochtend in kerkelijk centrum Nové in Nootdorp en op donderdagochtend in welzijnscentrum Keijzershof in Pijnacker-zuid.

Een afspraak maken voor een van de belastingspreekuren kan via tel. 015-3615139.

Jongerenwerk

Jongeren kunnen ondersteund worden door het jeugd- en jongerenwerk. Dat biedt gratis ondersteuning bij de digitale aangifte. Informatie via dit mailadres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *