Hulp bij hoge sticker-nood

Pijnacker-Nootdorp krijgt dus volgend jaar een ja/ja-sticker voor op de brievenbus. Voor wie het overzicht helemaal kwijt is geraakt volgt hier een korte handleiding stickerplakken.

Optie 1. Ja/ja. Dit is de nieuwe sticker die begin volgend jaar in Pijnacker-Nootdorp wordt ingevoerd. U plakt deze sticker als u wél de reclamefolders wilt krijgen, flyers van de glazenwasser en actiekaartjes van een lokale vereniging, en daarnaast óók de huis aan huisbladen.

Optie 2. Nee/ja. Zit deze sticker op uw brievenbus? Dan wilt u dus geen folders, flyers en andere reclame ontvangen die niet aan u is geadresseerd. Huis aan huisbladen blijft u wél ontvangen.

Optie 3. Nee/nee. Heeft u deze sticker geplakt, dan moeten bezorgers met ongeadresseerd drukwerk uw huisje stilletjes voorbij rijden. U wilt géén reclame in de bus waar uw naam en adres niet op staat, en óók geen huis aan huisbladen.

Optie 4. Geen sticker. Heeft u een brievenbus met niks op de klep? Nu mag de bezorger daar nog van alles in stoppen. Volgend jaar, als de Ja/ja-sticker in Pijnacker-Nootdorp is ingevoerd, mag dat niet meer. Dan krijgt de onbeplakte brievenbus dezelfde status als optie 2: Nee/ja dus. Geen reclamefolders en ander ongeadresseerd drukwerk, maar wél huis aan huisbladen. Maar daar mogen dan geen folders bij ingestoken zijn, natuurlijk.

En optie 5 dan? Want u wilt wél de folders, maar géén huis aan huisblad? Mis, optie Ja/nee bestaat niet. Als u wel reclame in de bus wilt, dan moet u niet zeuren, u krijgt de Telstar ook. Gewoon lezen die krant, niks mis mee of tóch maar meteen in de oud papierbak.

3 reacties op “Hulp bij hoge sticker-nood”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.