IJsexploitant zet ook koffie bij ‘de Buren’

Het probleem van de gesloten koffiebar in de ‘Buren van Delfgauw’, de sociaal-culturele ruimte in de Florijnstraat in Emerald, is opgelost. Vilter Koffie gaf er al na vier maanden de brui aan, omdat Delfgauw kennelijk te weinig koffie kwam drinken. Maar inmiddels is de exploitatie overgenomen door de mensen van de Italiaanse ijssalon Ai Vicini, die ook al in de Buren was gevestigd.

Onder de naam Chillings bij de Buren schenkt Miranda van Ai Vicini nu al koffie en vanaf zondag 8 september komt er een lunchkaart bij. De ijssalon blijft ook, al zijn er wel plannen om de twee horecapunten in de toekomst op een plek in de ruimte te concentreren.

Seizoensopening

Op 8 september is de seizoensopening van de Buren van Delfgauw en van de naastgelegen Sporthal Emerald. Tussen 14 en 17 uur presenteren sportclubs en andere organisaties in de buurt zichzelf. Er is onder meer een creatieve workshop voor kinderen, een workshop karikatuur tekenen en ijsjes versieren.

Verder zijn er een kleurwedstrijd en een loterij, een springkussen en oud-Hollandse spelletjes. Vanaf 15 uur komen prinses Yasmin (van Alladin) en Chase (van de Paw Patrol) langs. Met hen kunnen kinderen op de foto.

Prinses Yasmin en Chase maken hun opwachting in de Buren van Delfgauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *