Competitieronde wordt ingehaald

VOETBAL | Dit weekend wordt de speelronde van drie weken geleden ingehaald. Oliveo (zo) neemt het zondag op tegen HMSH uit Den Haag. De Haagse ploeg staat onderaan de ranglijst met vijf punten. De ploeg van trainer Jeroen Hoefnagel staat derde met 27 punten. Op 13 oktober voetbalden ze ook al tegen elkaar, toen werd het een makkelijke 0-4 overwinning voor Oliveo. Op sportpark De Groene Wijdte is zondag de aftrap om half 3.

Waar de meeste ploeg vrij waren vorige week, mocht RKDEO zaterdag het in de beker opnemen tegen het Rotterdamse FC Maense. Na 90 minuten stond het 1-1, maar de penalty’s werden beter genomen door de ploeg van trainer Wesley Epskamp. Uitblinker was wel de reserve doelman Huub Koning, want hij wist twee strafschoppen tegen te houden. Deze zondag gaat RKDEO richting Langeraar om daar te voetballen tegen Altior. Ook zij hebben afgelopen weekend gevoetbald, tegen Concordia werd er met 3-2 gewonnen. De vorige keer dat RKDEO en Altior elkaar troffen werd het 4-0 voor de ploeg uit Nootdorp. RKDEO staat vierde met 26 punten en Altior staat negende met 16 punten. Op sportpark Altior begint de wedstrijd om 2 uur.

Wippolder gaat de komende paar weken een zwaar programma krijgen. Eerst gaan ze naar Foreholte uit Voorhout, daarna naar Den Haag om te voetballen tegen HVV en vervolgens komt Oliveo op bezoek in Delfgauw. De ploeg van trainer Ronald Hes staat momenteel vijfde met 26 punten en Foreholte staat één plekje onder ze met 22 punten. Tijdens de vorige ontmoeting wist Wippolder met 2-1 te winnen van Foreholte. Op sportpark Elsgeest is de aftrap zondag om 2 uur.

Hier vind je de overige wedstrijden uit de zondag 2e klasse C.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *