Inschrijven woning Noord lukt nog niet

De inschrijving voor de sociale appartementen ou maandagavond geopend worden, maar er is iets misgegaan bij Woonnet Haaglanden.

De inschrijving voor de eerste sociale huurappartementen van corporatie Rondom Wonen in Pijnacker-Noord zou maandagavond om 20 uur geopend worden, maar belangstellenden die er snel bij wilden zijn zochten op Woonnet-Haaglanden vergeefs naar de woningen. Er is iets misgegaan met de advertentie op de website van Woonnet en daardoor kon er gisteravond ook nog niet worden ingeschreven.

Rondom Wonen liet dinsdagmorgen weten dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.  Op de website van de corporatie en via de sociale media zal worden gemeld wanneer de vermelding op de website van Woonnet Haaglanden is gelukt.

Het eerste appartementengebouw aan de Thorbeckelaan is vrijwel klaar. In december en januari worden de appartementen allemaal opgeleverd en kunnen de nieuwe huurders er hun intrek nemen.

Eigen inwoners

Volgens de regionale afspraken waar Pijnacker-Nootdorp zich aan te houden heeft kunnen woningzoekenden uit de gehele regio zich inschrijven, maar wel is bepaald dat een kwart van de huizen wordt toegewezen aan eigen inwoners van Pijnacker-Nootdorp en nog eens een kwart aan mensen die in de regio een grote corporatiewoning achterlaten. Daarmee wordt de doorstroming bevorderd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *