Inschrijving open voor vrijwilligersfeest

Vrijwilligers verzetten veel werk. Tijdens het evenement ‘Helden om de Hoek’ worden ze in het zonnetje gezet.

‘Helden om de Hoek’. Dat is de titel van het vrijwilligersfeest, dat het Bureau Vrijwilligerswerk dit jaar houdt op zaterdag 11 november. Dat duurt nog even, maar de inschrijving voor het evenement is net geopend en er kunnen maximaal 450 vrijwilligers inschrijven. Handig dus om dat nu al te doen.

Het evenement is bedoeld voor alle vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het tweejaarlijkse feest is bedoeld om de inzet van vrijwilligers te waarderen. Dat gebeurt met een dag met diverse activiteiten en workshops en aansluitend een feestavond. Dit jaar zijn er twee routes en een aantal losse workshops. Aanmelden kan via dit formulier.

Vrijwilligersprijs

Tijdens het avondprogramma reikt de gemeente ook de Vrijwilligersprijs uit, die elke twee jaar wordt uitgeloofd.  De laatste keer was in 2015, toen De Verbeelding met de eer ging strijken. Voor het eerst heeft de gemeente dit jaar geldprijzen verbonden aan de Vrijwilligersprijs. De organisatie die als beste wordt uitgeroepen ontvangt  € 1000. Voor de clubs die als tweede en derde eindigen is er € 500 en € 250 beschikbaar. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *