Inschrijving Vakantieweek is weer open

Met het mooie weer van de laatste dagen hebben veel mensen alweer zin in de zomer. Voor Nootdorpse kinderen is dat een extra plezierige tijd, want traditioneel is in de tweede week van de zomervakantie de Nootdorpse Vakantieweek. De inschrijving hiervoor is sinds maandag geopend.

De Vakantieweek wordt alweer voor de 52e keer gehouden. Dit jaar wordt het niet alleen een leuke week, maar ook een griezelige toestand, want het thema liegt er niet om: ‘Griezel mee met de NVW’.

Het is niet voor niets dat veel Nootdorpse gezinnen hun vakantieplannen afstemmen op de Vakantieweek. Het evenement, dit jaar van 29 juli tot en met 2 augustus, wordt weer een feest voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Het programma bevat veel bekende elementen, zoals leuke voorstellingen, koekjes bakken en knutselen, speeltuin Westerpret voor de onderbouw en Drievliet voor de wat oudere kinderen. Maar toch is het elk jaar weer anders, dus kinderen die eerder mee hebben gedaan hoeven zich niet te vervelen.

Ook dit jaar is er weer een maximum aantal van 500 kinderen dat kan meedoen. De inschrijving is op Tweede Paasdag geopend. Aanmelden kan op deze website. Daar is ook het programma al te vinden.

Nog wat leiding nodig

De Nootdorpse Vakantieweek mag zich gelukkig prijzen door het grote aantal vrijwilligers dat elk jaar weer een week vrije tijd opoffert om het evenement voor zoveel kinderen een succes te maken. Ook voor de editie van dit jaar zijn er al weer veel toezeggingen, maar het bestuur meldt dat er nog wel wat extra leiding nodig is.

Wie er zin in heeft om mee te doen en op die manier ook zélf veel plezier te beleven aan de Vakantieweek, kan ook op de website terecht. Er is een kleine vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Maximaal 500 kinderen kunnen meedoen aan de Nootdorpse Vakantieweek, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *