Javier Guzman speelt in CulturA & Zo

Javier Guzman

Driekwart jaar zit erop en in die periode is al veel gebeurd. Voldoende voor een humoristische terugblik op 2021? Voor cabaretier Javier Guzman wel. Hij komt zondag 3 oktober naar Nootdorp om in Theater CulturA & Zo een van zijn eerste uitprobeervoorstellingen te spelen van de oudejaarsconference 2021. De titel laat al zien waar het zo’n beetje heen gaat: ‘In vertwijfeling verblijven.’

Het is gebruikelijk dat theaterartiesten tijdens try outs schaven aan hun voorstellingen, net zo lang tot ze tevreden zijn. Dat betekent niet dat zo’n try out minder interessant is, maar het kan wel zijn dat grappen en vondsten die het niet zo goed blijken te doen bij het publiek, in de uiteindelijke versie van de voorstelling worden geschrapt.

Het wordt voor Guzman zijn vierde oudejaarsconference, een genre dat hem dus goed past. In de wervende tekst van de voorstelling heet het zo: ‘Hij is scherp van tong, absoluut niet kritisch en is nooit politiek incorrect. Javier beschrijft een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden.’ Ga kijken en oordeel zelf of dat klopt.

De voorstelling begint zondag om 20 uur. Kaarten kosten € 22,50 per stuk. Niet te lang wachten met bestellen, want de zaal zit al voor meer dan de helft vol. Coronacheck bij de ingang van de zaal.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *