Jeugdlandboek volgende week te koop

Het echte Jeugdlandgevoel zal er niet zijn dit jaar. De coronacrisis gooit roet in het eten: de vakantieweek in Pijnacker voor kinderen in de basisschoolleeftijd wordt voor het eerst in vele jaren niet gehouden rond het sportcomplex op de Groene Wijdte. Toch kunnen kinderen in de vakantie wel aan de slag met knutselen, puzzelen, sportieve opdrachten in huis en buiten en nog veel meer.

Vanaf volgende week, woensdag 15 juli, is bij boekhandel Van Atten en sigarenmagazijn ’t Moortje het Jeugdland Vakantieboek te koop. Voor vijf euro krijgen de kinderen een boek vol ideeën en opdrachten om creatief bezig te zijn. Ze worden uitgenodigd om zoveel mogelijk foto’s en filmpjes te maken, die in de vakantieweek worden gepubliceerd op de website van Jeugdland en de verschillende sociale media. Een Jeugdland-legopoppetje dat met het boek wordt meegeleverd kan in die filmpjes figureren.

Voice of Jeugdland

De kinderen kunnen ook meedoen aan The Voice of Jeugdland, de populaire competitie van zingende en dansende kinderen. Ook dat gaat natuurlijk op afstand, door van de muzikale prestatie een leuk filmpje te maken en dat op te sturen.

Leiding en vrijwilligers van Jeugdland Pijnacker gaan er vanuit dat volgend jaar weer een echte, leuke en ‘ouderwetse’ vakantieweek kan worden gehouden. Dat zal dan voor de 28e keer zijn, te beginnen op 23 augustus 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *