Jong talent Maarten in voorprogramma

Maarten Bakker

De 13-jarige zanger en pianist Maarten Bakker uit Pijnacker speelt vrijdag 24 juli in het voorprogramma van de voorstelling van cabaretier Marco Lopes in CulturA & Zo in Nootdorp. Maarten is de eerste van een serie lokale talenten die in de komende tijd de kans krijgen om in het Nootdorpse theater op te treden.

De jonge zanger en pianist is al vanaf toen hij vijf was actief met muziek bezig. Op de muziekschool Rootz leerde hij piano spelen zonder dat het nodig was om noten te lezen, en later nam hij ook zangles. Na verschillende leerlingenuitvoeringen met de muziekschool treedt hij sinds vorig jaar geregeld op andere plekken op, en daar had hij succes mee. Hij won het Open Podium van de Talentenloods in Leidschendam-Voorburg en hij won in het najaar ook de Rijswijk Talent Award.

Hulphond

Maarten Bakker liep al op jonge leeftijd een posttraumatische stressstoornis op (ptss). Hij gaat daarom nooit de deur uit zonder zijn hulphond Origo, die erop is getraind om spanning bij zijn baasje te voelen opkomen en die Maarten dan helpt om weer rustig te worden. Tijdens het optreden CulturA & Zo zal de hulphond op het podium liggen.

Het optreden begint om 19.30 uur. Het hoofdprogramma, de voorstelling van Marco Lopes ‘Wees blij’, onderdeel van het ZomerZoutFestival, begint om 20 uur. Er zijn nog wat kaarten te koop.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *