Jury buigt zich over aanmeldingen ondernemersprijs

Het zijn spannende dagen voor de ondernemers in Pijnacker-Nootdorp die zich hebben aangemeld voor de Ondernemersprijs 2018 en de Belofteprijs. De jury onder leiding van wethouder Ilona Jense is bezig met het beraad welke van de ondernemers die zijn aangemeld, worden genomineerd. Volgende week dinsdag wordt bekend gemaakt welke inzendingen bij de laatste zes zitten.

In totaal zijn er 24 ondernemers aangemeld. Twaalf van hen dingen mee naar de titel Ondernemer van het jaar 2018; de andere twaalf hebben een startend bedrijf, waarmee ze een kans hopen te maken op de Belofteprijs.

Donderdagavond kregen alle startende ondernemers die zichzelf hebben aangemeld of die door anderen zijn opgegeven voor de Belofteprijs een pitchtraining van Hanneke Bor, specialist op het gebied van organisatieontwikkeling. Zij ondersteunde de ondernemers in het maken van een korte presentatie over zichzelf en over hun bedrijf. Vrijdagochtend waren de kandidaten opnieuw op het gemeentekantoor. Om de beurt hielden ze hun presentatie voor de jury. Daar hadden ze allemaal vijf minuten de tijd voor, maar uiteindelijk liepen sommige presentaties wel wat uit.

Prettig contact

Zowel tijdens de training donderdag als vrijdagmorgen bij de spannende presentatie voor de jury was het opvallend dat de ondernemers elkaar niet als concurrent beschouwden, maar juist een heel prettig contact hadden. Dat is mooi, want netwerken is immers, zeker voor ondernemers die nog niet zo lang met hun bedrijf bezig zijn, erg belangrijk.

Ook in de komende dagen staat er nog het een en ander op het programma. De genomineerden krijgen begin volgende week een pitchtraining en zij nemen kort daarna een professionele videopresentatie op. Die video’s worden getoond tijdens de finale op 26 november. De kandidaten voor de Belofteprijs gebruiken de video’s als promotie voor de publieksprijs, die aan de competitie is verbonden.

De jury bezoekt op 16 november de bedrijven van de drie genomineerden voor de Ondernemersprijs. Pas daarna zal de jury bepalen wie van deze ondernemers uit Pijnacker-Nootdorp de Ondernemersprijs 2018 krijgt toegekend.

 

 

 

,
Een opmerking bij " Jury buigt zich over aanmeldingen ondernemersprijs"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *