Kaarsjesavond wordt weer prachtig

DE Dorpsstraat ziet er woensdagavond weer schitterend uit tijdens Kaarsjesavond.

De Ondernemersvereniging Dorpsstraat Nootdorp houdt woensdagavond de traditionele kaarsjesavond in de Dorpsstraat. Van zes tot acht uur ’s avonds is de straat weer in Dickensachtige kerststemming met rode lantaarns, mooi verlichte gevels, honderden kaarsjes en een grote verlichte kerstboom. 

Kinto Toneel en toneelvereniging Het Voetlicht zorgen weer voor de levende kerststal in de Dorpskerk, compleet met herders met hun schapen. Bij kerkelijk centrum Nové speelt als vanouds de Harmonie. Ook de Kerstband is er weer.

Pianodocent Noor Nuis geeft bij Arco Computers een concert met haar leerlingen. Zij spelen tot ongeveer 18.50 uur. Daarna geven drie leerlingen van Imme Tonkes als gevorderd vioolensemble een concert. Het gaat om violisten van rond 14 jaar.

De ondernemers van de Dorpsstraat ontvangen de vele bezoekers met muziek, glühwein, warme chocomel, allerlei hapjes en stemmige kerstverhalen. In de Dorpsstraat is een winterse stormbaan van 17 meter voor kinderen vanaf 6 jaar, Ook is er een blokhut springkussen voor 2 tot 4 jaar en zweefmolen tot 6 jaar, maar er zijn ook Hollandse winterspelen zoals ijspegels vangen.

De Kerstman wandelt door de straat en gaat graag met de kinderen op de foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *