Kerk Delfgauw doet volop mee met De Verbeelding

Het R&G Unity gospelkoor zingt zondagmiddag in Kerk Delfgauw.

‘Kunst, kerk en kultuur’ is het overkoepelende motto voor de vele activiteiten die zaterdag en zondag worden gehouden in het Kerkelijk Centrum in Delfgauw.

Er zijn twee tentoonstellingen, bezoekers kunnen meedoen aan workshops, er is veel muziek en er is ook een uurtje voor peuters en kleuters. Tenslotte staat ook de dienst van dominee Robert Stigter zondagochtend in het teken van De Verbeelding.

L. Eugene Daams exposeert zaterdag en zondag fotografisch werk. Verder zijn er schilderijen te zien van Mieke Chantrel. 

De Delfgauwse kunstenaars Caroline van Driel, Tien van Wijk en Helen Sahin zetten de bezoekers zaterdag aan het werk in verschillende workshops. Ze gaan aan de slag met hand letteren, leren een bloempot maken van een oude fietsband en leren ook collages maken.

60’s and 70’s

Een bijzonder optreden is er zaterdag om drie uur. Hippietroubadour Jan van der Burg haalt de Sixties & Seventies weer helemaal terug. Later die middag is er ook een Muziek op Schoot-programma door Zdenka Prochazkova. Zij is ook soliste, samen met Lenka Meuders, tijdens het lunchconcert op zondag om kwart over twaalf. 

Zondagmiddag speelt Muziekvereniging Haaglanden in Kerk Delfgauw. Dat optreden begint om twee uur. Om vijf uur ;s middags is er tenslotte nog een optreden van het gospelkoor R&G Unity uit Delft, waarin veel leden van Kerk Delfgauw meezingen.

 

 

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *