Kermisweek barst weer los

De dikke bandenrace is weer onderdeel van de Wielerronde op donderdag.

De Oranjevereniging Nootdorp heeft ook dit jaar weer veel werk gemaakt van de traditionele Kermisweek. Normaal gesproken zou die dinsdag beginnen met de traditionele draverij op De Poort, maar die is door het extreem warme weer afgelast. Wel gaat de Ponybrunch door, dinsdag van 10.30 uur in winkelcentrum De Parade.

Het programma omvat weer veel bekende elementen zoals de viswedstrijd aan de Kievitsbloem op woensdag, het Zomerterras in winkelcentrum De Parade, het Darttoernooi, de Nootdorpse Wielerronde op donderdag, kanovaren aan de Wolverlei, Beachvolleybal en de Spelletjesochtend op zaterdag en natuurlijk de feesttenten en de kermis op het terrein van de ijsclub.

]Samen met Triodos Kinderopvang is er woensdag een spellenmiddag op sportpark ‘s-Gravenhout. Kinderen in de basisschoolleeftijd spelen daar in teams tegen elkaar met knotshockey, blindvoetballen, puntenschieten en skippydrum. Ook kunnen kids zich daar laten schminken.Het feest duurt van twee tot vier uur ’s middags. Lees hier meer bijzonderheden.

Ook de Wielerronde bevat veel bekende elementen. Zo is er weer een dikke bandenrace, de Funklasse en om 19.30 uur de Solexrace. Het serieuzere werk begint om twee uur ’s middags met de criteriums voor serieuze wielrenners. Meer over de wielerronde is te vinden op deze pagina.

Kinderkaraoke

Een leuk onderdeel tijdens het Zomerterras, op woensdag, is de kinderkaraoke vanaf vier uur ’s middags. Volwassenen die een stukje met de band mee willen zingen kunnen dat ook doen: er zijn na 17 uur drie sessies gepland. Verder draait dj Marsie leuke muziek en geven Mart Winkel en Zanger Hans optredens. Het zomerterras duurt tot 23 uur. Hier is het volledige programma. 

Het volledige programma van de Kermisweek is hier te vinden.

Op het terrein van de ijsclub is het weer feest in de muziektenten.

De kermis draait vanaf woensdag op het terrein van de ijsclub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *