Kinderen openen fietslint

De dure woningen in Landrijk 6 & 7 in Ackerswoude gaan donderdag in de verkoop.

Buurtkinderen uit de Pijnackerse wijk Ackerswoude houden zaterdagmiddag een kinderfietsrace over het fietslint door de nieuwe wijk. Met die race, onder leiding van Super Cindy, stellen ze de fietsroute door Ackerswoude in gebruik. Het fietslint loopt dwars door Ackerswoude en vormt een veilige en snelle verbinding naar het station van de E-lijn en het centrum van het dorp.

Er zijn nog meer feestelijkheden in Ackerswoude deze zaterdag. Dat begint ’s morgens om 11 uur al, wanneer wethouder Piet Melzer de officiële opening verricht van het infocentrum aan de Monnikenweg 2. In dit centrum is informatie te vinden over de verschillende bouwprojecten die in de wijk aan de gang zijn of die voor de komende jaren nog zijn gepland.

Vanaf 12 uur zijn er ook rondleidingen door de wijk. Een van de projecten die kunnen worden bekeken is Landrijk 6 & 7. De verkoop van de 22 herenwoningen, 18 twee-onder-een-kappers, twee levensloopbestendige semibungalows drie vrijstaande woningen, begint donderdagavond al.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *