Twee kindervoorstellingen Aadje Piraatje

Voor het eerst zijn er dit jaar tijdens De Verbeelding in Pijnacker-Nootdorp speciale voorstellingen voor de jongste kinderen. De acteur Ton Meijer speelt zaterdag 28 september twee keer zijn theatervoorstelling Aadje Piraatje voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

De voorstelling is gebaseerd op de boeken van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma. Ton Meijer vertelt, zingt en speelt de liedjes van Marjet en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma als illustratie. De kinderen worden nauw bij de voorstelling betrokken.

Op zaterdagochtend is Aadje Piraatje te zien in het CJMV-gebouw, Kerkweg 24 in Pijnacker. Aanvang 10.30 uur. Zaterdagmiddag speelt Ton Meijer nog een keer, en dan in de aula vanIpse de Bruggen, Lauwers 3 in Nootdorp.

De voorstellingen zijn gratis toegankelijk, maar je moet wel vantevoren kaartjes halen. De zijn in Pijnacker te krijgen bij boekhandel Van Atten, Emmapark 110 en bij Het Moortje, Stationsstraat 31. In Nootdorp zijn de kaartjes te krijgen bij drogisterij Aad van Leeuwen, Dorpsstraat 68 en bij de receptie van Ipse de Bruggen.

Video-impressie van Aadje Piraatje van enkele jaren geleden.
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *