‘Klein geluk’ op huiskamerfestival

Het misschien wel leukste culturele evenement van het jaar in Pijnacker-Nootdorp komt er weer aan. De organisatoren van het huiskamerfestival ‘Nu of Noot’ in Nootdorp zijn bezig met de voorbereidingen voor het evenement, dat wordt gehouden op 30 maart.

‘Nu of Noot’ is dit jaar alweer voor de derde keer. Het begon in 2017 als experiment, maar bleek al meteen zo’n succes dat er onvermijdelijk een tweede editie moest komen. Ook afgelopen jaar werd vrijwel het maximale aantal kaarten verkocht en dat zal bij deze derde keer zonder twijfel ook het geval zijn. Dat komt ook omdat het aantal bezoekers noodgedwongen beperkt moet blijven. Zoveel mensen passen er immers niet in een huiskamer.

Korte voorstellingen

Hoewel de organisatie nog geen bijzonderheden naar buiten brengt, is wel duidelijk dat het concept hetzelfde blijft. In drie huiskamers in Nootdorp worden drie keer per avond leuke, korte voorstellingen gegeven. De bezoekers wandelen van de ene huiskamer naar de andere, en daarna naar een afsluiting op een centrale locatie in het dorp. Vorig jaar was het optreden van de dramatische en humoristische sopraan Francis van Broekhoven het hoogtepunt van de avond.

Wat er dit jaar voor optredens komen, is nog niet bekend. Wel het thema: ‘Klein geluk’. Kaarten zijn nu al te koop. Ze kosten 15 euro per stuk en zijn te bestellen per e-mail. Niet lang wachten, want ze zijn zo weg.

Het optreden van Francis van Broekhuizen was vorig jaar het hoogtepunt van het huiskamerfestival in Nootdorp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *