Kleinkunstweekend in CulturA & Zo

Yvonne Keuls (Foto: Mark Kohn)

Twee mooie voorstellingen in het weekend van 7 en 8 maart in theater CulturA & Zo. Op zaterdag treedt cabaretier Wouter Monden op, en op zondagmiddag komt Yvonne Keuls met haar theatershow naar Nootdorp.

Wouter Monden treedt al een jaar of tien op in theaters in het hele land, en hij doet ook geregeld mee aan tv-producties. Hij is wekelijks te horen op Q-Music, schreef mee aan onder andere Dit Was Het Nieuws en The Roast of Johnny de Mol en is de publieksopwarmer voor tv-programma’s als Zondag met Lubach en Padoem Patsss. Hij maakt ook veel podcasts, waarin hij met comedians en collega’s herinneringen ophaalt aan shows die ze liever waren vergeten.

De voorstelling begint om 20 uur. Kaarten kosten € 17,50 en zijn hier te koop.

Gedoe

Dat familie vaak een hoop gedoe betekent, dat weet iedereen wel. Wie er wel een boek over kan schrijven is Yvonne Keuls, maar ze vond het leuker om er een voorstelling van te maken. Daarin neemt ze haar publiek mee op reis door haar leven van werk, familie, vrienden en huisdieren. Ze wordt bijgestaan door Pax Gritter die Franse, Italiaanse, Engelse en Sefardische volksliedjes speelt.

De matinee op zondag 8 maart begint om 14 uur Kaarten kosten € 17,50 en zijn hier te koop.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *