Klussen tussen de paarden

Op de manege van Ruiterclub Pijnacker zijn weer veel klussen te doen.

Er zit veel variatie in de klussen die in het weekend van 9 en 10 maart in Pijnacker-Nootdorp te doen zijn in het kader van de landelijke vrijwilligersactie NL Doet. Een van de leukste is misschien wel die tussen de paarden van Ruiterclub Pijnacker. Op de manege aan de Sportlaan, die geheel gerund wordt door vrijwilligers, is op de zaterdag van alles te doen.

De omheining van de buitenbak en het weiland moet worden hersteld, de beschoeiing van de binnenbak is voor een deel aan vervanging toe en ook op het terrein is het een en ander op te ruimen en te repareren. Om de manege weer helemaal klaar te maken voor het nieuwe seizoen zijn nog zeker een stuk of 20 helpers nodig.

Bestuurslid mevrouw Born: “Het is fijn als tijdens NL Doet weer het een en ander kan worden aangepakt op het terrein. We hebben zelf ook vrijwilligers die veel werk verzetten, maar dat is natuurlijk altijd hetzelfde groepje mensen. Zo in het voorjaar is het fantastisch als er versterking is voor alles wat gedaan moet worden.” Ze voegt er nog aan toe dat zo’n klusdag altijd heel gezellig is met elkaar.

Wie op 10 maart wil komen helpen kan zich op de website van NL Doet aanmelden. Hier vind je de informatie die daarvoor nodig is.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *