Knutsel een politieagent!

De politie van Pijnacker-Nootdorp zet via zijn Facebookpagina alle kinderen aan het werk die zich misschien vervelen nu ze niet naar school kunnen. De suggestie vanaf het bureau aan de Nootdorpseweg: maak een politieagent van wol! “Een voorbeeld als knutselactiviteit als jullie thuis creatief bezig willen zijn”, staat erbij.

De uitnodiging aan alle kinderen van Pijnacker-Nootdorp is duidelijk: stop je geknutselde agent in een envelop en stuur of breng die naar het bureau aan de Nootdorpseweg 5 in Pijnacker. Zet je naam, leeftijd en telefoonnummer erbij, en wie weet misschien belt een van de agenten je op. Bedenk alvast een vraag die de politie dan telefonisch kan beantwoorden.

Uit de eerste reacties op het bericht blijkt wel dat het idee aanslaat. Debbie reageert: “Wat een leuk initiatief! Onze kindjes zijn hier wat jong voor maar hopelijk krijgen jullie een hoop knuffelige post!” En Daniëlle: “Wat leuk. We gaan er morgen eentje maken. Mijn zoon (6) zou het super gaaf vinden als hij gebeld zou worden.”

Het is duidelijk: het bureau hangt binnenkort vol met wollen agentjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *