Koningshof geteisterd door inbrekers

Op verschillende plekken in de wijk Koningshof is in de afgelopen dagen ingebroken.

De wijk Koningshof in Pijnacker heeft het nog steeds zwaar te verduren. In de afgelopen weken werd al op verschillende plekken brand gesticht, en nu zijn het weer inbrekers die de buurt onveilig maken. In de afgelopen dagen sloegen ze toe op de Regge, het Groenendaal en op de Leeuwenberg.

Dinsdagmiddag werd op klaarlichte dag ingebroken in een huis aan de Regge. De bewoonster was thuis en ontdekte de inbraak. Ze zag nog twee jongens weglopen in de richting van het Bakenpad. Ook op de Leeuwenberg werd ingebroken in een woning. Dat gebeurde vermoedelijk in de avonduren. En eerder deze week was het raak in een woning aan het Groendaal. Een getuige zag in de buurt drie jongens van rond de 16 jaar oud die druk aan het bellen waren. De politie is uiteraard benieuwd of deze jongens ook betrokken waren bij de inbraak gisteren op de Regge.

De recherche is volop bezig met het onderzoek. Daarbij is de hulp van het publiek hard nodig. Mensen die iets hebben gezien of gemerkt wordt verzocht om contact op te nemen via 0900-8844. Als je iets verdachts ziet, dan kun je ook 112 bellen voor een spoedmelding. “Houdt alstublieft uw oren en ogen open en bel de politie als u personen in uw wijk niet vertrouwen of andere verdachte zaken ziet”, schrijft de politie op zijn Facebookpagina. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *