‘Kunt u die boom een stukje verplaatsen?’

Foto: Bart Planken

Een bewoner van de Oostlaan in het complex Ackershof 1 is niet zo blij met de bomen die in het vorige najaar rond het woon- en winkelcomplex zijn geplant. Dat heeft zowel aan de zijde van het Emmapark als aan de Oostlaan geleid tot vergroening van het centrum. Mede door het groeizame voorjaar is het centrum daardoor verfraaid geworden, zo staat in een brief aan de gemeenteraad.

Maar nou net die boom voor zijn of haar appartement, díe had er niet moeten staan. Deze boom staat precies voor de woonkamer van de briefschrijver, waardoor het uitzicht wordt belemmerd. “Zeker als de boom straks groter wordt zal hij het uitzicht vanuit onze woonkamer volledig ontnemen.”

In de brief aan de raadsleden wordt er op gewezen dat de bewoners in Ackershof 1 veelal niet meer werken, veel in hun woning verblijven en dan genieten van het uitzicht op de Oostlaan. “Onze vraag is: kunt u zorgen dat de boom voor onze woonkamer iets wordt verplaatst, waardoor wij weer een vrij uitzicht krijgen?”

Een reactie op “‘Kunt u die boom een stukje verplaatsen?’”
  1. Volgens mij kun je beter uitkijken op een mooie boom vanuit je woonkamer, dan op de werkelijk foeilelijke Oostlaan. Wat een zeikerds.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *