Laatste competitie wedstrijden van 2019

VOETBAL | Het wisselvallige SV Nootdorp staat na elf competitiewedstrijden op een negende plek met vijftien punten. De ploeg van trainer Dick Boereboom heeft de laatste twee wedstrijden verloren van Neptunus-Schiebroek en Forum Sport (2-0 en 1-0). De volgende tegenstander is Voorschoten ’97. Zij staan er iets beter voor: ze staan vijfde met zeventien punten. Het gat met de vijfde plek is niet zo groot, bij winst kan Nootdorp flink gaan stijgen op de ranglijst. Op sportpark ‘s-Gravenhout begint de wedstrijd om half 3 ’s middags. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 1e klasse B.

Door het gelijke spel van afgelopen zaterdag tegen Schipluiden (1-1) is DSVP een paar plekken gezakt op de ranglijst, namelijk van de tweede naar de vierde plaats. De ploeg van trainer Dennis van den Steen is aan een goede reeks bezig, want ze zijn tot nu toe zeven wedstrijd ongeslagen. Het laatste verlies dateert van 12 oktober, toen werd er met 0-3 van DWO verloren. De komende tegenstander is SV Loosduinen. Die staat elfde met elf punten. De Haagse ploeg wil in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen wat goed maken, want vorige week werd met maar liefst 7-2 verloren van Lyra. Op sportpark Madestein Loosduinen wordt afgetrapt om half 3 ’s middags. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 3e klasse B.

Na de laatste vier wedstrijden, waarin maar twee punten werden behaald, is Oliveo (zo) iets weggezakt op de ranglijst. Waar ze eerst aan een nek aan nek race waren om de eerste plaats samen met Victoria’04, staat de ploeg van trainer Wim Baggerman nu vijfde met zeven punten achterstand op de komende tegenstander. Victoria ’04 heeft sinds 5 oktober geen steek meer laten vallen. Destijds verloor het met 4-1 van PPSC. Op sportpark Broekpolder Victoria ’04 begint de wedstrijd om half 3 ’s middags.

Zondagploegen

Oliveo (zo) wil het jaar goed afsluiten. In het jaar waarin ze in competitieverband maar twee wedstrijden verloren en de finale-wedstrijd voor promotie naar de 1e klasse, wordt de laatste wedstrijd in 2019 thuis gespeeld tegen Foreholte uit Voorhout. De ploeg van trainer Jeroen Hoefnagel staat op een derde plek met 22 punten. De tegenstander van zondag staat op een keurige zesde plek met zestien punten. Op sportpark De Groene Wijdte begint de wedstrijd om half 3.

Ook RKDEO gaat de laatste wedstrijd van 2019 thuis afwerken. De ploeg van debutant Wesley Epskamp staat op een vijfde plaats en doet het prima in de competitie. Ze hadden zelfs één plekje hoger kunnen staan als vorige week tegen Wippolder in de laatste minuut niet de late gelijkmaker was gevallen (2-2). De komende tegenstander is ASC uit Oegstgeest. Zij staan tiende met elf punten en hebben vorige week ook met 2-2 gelijkgespeeld, tegen Oliveo. Op sportpark Centrum begint de wedstrijd om 2 uur ’s middags.

De nummer vier van de competitie, Wippolder, eindigt dit jaar ook met een thuiswedstrijd. Door de late gelijkmaker vorige week staat Wippolder nog steeds op die vierde plek en heeft de ploeg nu 21 punten. In thuiswedstrijden hebben ze tot nu toe alleen tegen HVV punten verspeeld, het werd toen 2-2. De volgende tegenstander voor de ploeg van trainer Ronald Hes is Altior uit Langeraar. Zij staan momenteel een na laatste met vier punten. Vorige week verloor Altior maar nipt thuis van het Haagse HVV (2-3). Op sportpark Pauwmolen begint de wedstrijd om 2 uur ’s middags. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zondag 2e klasse C.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *