Laatste groepswedstrijd bekercompetitie

VOETBAL | Dit weekend worden de laatste groepswedstrijden in de bekercompetitie gespeeld. Voor RKDEO, Oliveo zaterdag en zondag is dat de laatste wedstrijd voor het echte werk begint in de competitie. 

RKDEO speelt zaterdag thuis tegen Voorschoten’97, en bij winst gaan ze door naar de volgende ronde. RKDEO en Voorschoten’97 staan nu gedeeld tweede met allebei drie punten, alleen heeft Voorschoten’97 een iets beter doelsaldo.

De andere wedstrijd gaat tussen Forum Sport en Stompwijk’92. Stompwijk’92 is al geplaatst voor de volgende ronde, want ze hebben de eerste twee wedstrijden al gewonnen, en Forum Sport is al uitgeschakeld nadat ze de eerste twee hebben verloren.  De wedstrijden worden allebei op zaterdag gespeeld en beginnen om 17:00 uur.

DSVP is bij zowel winst als bij gelijkspel geplaatst voor de volgende ronde in de beker. Oliveo (za) is zo goed als klaar, zij kunnen alleen hopen op een wondertje door zelf te winnen van GDA terwijl DSVP wint uit van Verburch, al moeten ze dan wel ruim winnen, want het doelsaldo is nou niet zo goed van Oliveo (-5)

Oliveo (za) speelt wel thuis, dus dat is een voordeel, tegen GDA om 15:00 uur. DSVP speelt uit om 15:15 uur tegen Verburch op het Sportpark Verburch in Poeldijk.

Oliveo (zo) speelt uit tegen Foreholte, en daar mogen ze geen punten verspelen om door te gaan naar de volgende ronde. Ze hebben namelijk net als Foreholte drie punten behaald na twee bekerwedstrijden, maar Oliveo heeft een iets beter doelsaldo (0 tegen -1). De wedstrijd is deze zondag en begint om 14:00 uur en wordt gespeeld op het Sportpark Elsgeest in Voorhout.

De andere wedstrijd wordt gespeeld tussen FC Boshuizen en DoCoS. FC Boshuizen is al geplaatst nadat ze de eerste twee wedstrijden hebben gewonnen, DoCoS is al uitgeschakeld. De club heeft tot nu toe 0 punten gehaald in deze groep. Deze wedstrijd wordt deze zaterdag gespeeld om 17:00 uur op het sportpark Boshuizerkade in Leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *