Laatste repetitie: vrijdag is ‘Alles kits’

Het wordt weer een dolle boel bij de voorstelling ‘Alles kits’ van Het Voetlicht.

Toneelvereniging Het Voetlicht in Nootdorp had er dinsdagavond al zoveel plezier in: in de laatste en dus generale repetitie voor de uitvoeringen van het blijspel ‘Alles kits’. Onder regie van Edith Kroeze zetten de spelers en speelsters de laatste puntjes op de i voor weer een daverende voorstelling in theater CulturA.

Er zit vrijdag bij de première, en daarna opnieuw op 3, 9, 10 en 11 november, zonder twijfel weer een schaterend publiek in het Nootdorpse theater. Het Voetlicht specialiseert zich in kluchten en zeer vrolijke blijspelen en heeft daar al jaren veel succes mee.

‘Alles kits’ gaat over… ach, bij Het Voetlicht is het inhoudelijke verhaal niet eens zo belangrijk. Maar om toch een tipje van het toneelgordijn op te lichten: de belangrijkste karakters zijn Hans en Francisca, een stel dat nog maar weinig met elkaar praat omdat hij altijd achter zijn krant zit. En het gaat ook over een vakantie van haar naar Griekenland, hoewel ze zegt dat ze naar de begrafenis van tante Floor gaat. Het Voetlicht kennende zou het niemand verbazen als tante ergens in het laatste bedrijf in levende lijve op het podium verschijnt, maar of dat zo is moet iedereen zelf maar gaan zien.

Het stuk is op 2, 3, 9 en 10 november om acht uur ’s avonds te zien; op 11 november is er om 14 uur een matinee. Kaarten kosten 12 euro. 65-plussers en donateurs krijgen een euro korting. De kaarten zijn te koop via de website van het Voetlicht of telefonisch te bestellen via 06 8113 8114.

(Foto’s: Lidwien van der Helm)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *