Leerlingen van Rootz laten zich horen

De leerlingen van Rootz laten zaterdag horen wat ze in de afgelopen maanden hebben geleerd.

De muziekschool Rootz houdt zaterdag 16 juni een open dag op de leslocatie in Pijnacker, in het CJMV-gebouw. Daar zullen veel leerlingen laten horen welke muziek ze in de afgelopen maanden hebben gestudeerd. Er zijn zowel individuele optredens als kleine groepjes en ook spelen er zowel jonge leerlingen als volwassenen.

Guus Jochems van Rootz zegt dat er weer veel afwisseling zit in het programma. “De leerlingenpresentatie is altijd leuk, met veel lichte muziek en ook wat klassiek. En er spelen natuurlijk leerlingen van verschillende niveaus. We proberen altijd om er een leuk evenement van te maken.” Er zijn veel pianoleerlingen die optreden, maar ook is er veel zang en er zijn ook leerlingen op gitaar en drums die van zich laten horen.

De open dag is een goede gelegenheid voor nieuwe leerlingen of zij die dat willen worden om kennis te maken met de muziekschool en met de docenten, want die zijn in principe allemaal aanwezig.

26 jaar

Het gaat goed met Rootz. De muziekschool is aan haar 26e jaar bezig en er zijn meer dan 700 leerlingen actief. De lessen worden zowel in Pijnacker (in het CJMV-gebouw) als in Nootdorp (CulturA) en in Delft (Rietveldtheater) gegeven.

De open dag duurt zaterdag van 11 tot 16.30 uur. Het CJMV-gebouw zit aan de Kerkweg 24 in Pijnacker. In Delft wordt een week later, op 24 juni, een open dag gehouden, dus wie zaterdag niet kan heeft dan alsnog de kans. Meer informatie op de website. Daar is ook alles te vinden over de cursussen die na de zomer weer beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *