Lekker broodbeleg blijft binnenkomen

Het begint er op te lijken dat kinderen uit gezinnen in Pijnacker-Nootdorp die afhankelijk zijn van de Voedselbank met Kerstmis niet één centimeter hagelslag op hun boterhammen kunnen doen, maar misschien wel anderhálf. Of ze krijgen de kans om tot ruim na de jaarwisseling heerlijke jam of pasta te eten bij het ontbijt. Want de bijdragen voor de actie ‘1 cm broodbeleg’ blijven binnenkomen.

Vrijdag kreeg Team Hagelslag dozen vol, die bijeen waren gebracht door DSVP en de Businessclub van die voetbalvereniging.

Ton Zwinkels uit Pijnacker, die een van de inleverpunten van de actie beheert en als voetbalvader actief is bij DSVP, bracht de actie onder de aandacht bij de leden van de vereniging en dat leverde veel doosjes en potten hagelslag, jam, pasta en pindakaas op. De Businessclub van DSVP voegde daar nog een gulle donatie aan toe en zo konden initiatiefnemers Janine Kruese en Ton Zwinkels vrijdag meer dan 500 producten bij DSVP in ontvangst nemen.

Eerder deze week haalde Janine samen met wijkagent Suzan die de actie ook een warm hart toedragen al de donaties op die waren ingeleverd bij Kindcentrum Vlinderboom, de Mariaschool, de Tweemaster en de Jozefschool. Ook daar werd heel wat ingezameld.

Ton Zwinkels nam het initiatief voor de inzameling bij DSVP.

De Bussinesclub van DSVP deed een gulle donatie, waarmee extra dozen en potten konden worden ingekocht.
Samen met wijkagent Suzan werden donderdag de donaties bij verschillende scholen opgehaald.
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.