Lekker vroege oudejaarsconference

Nootdorp is er vroeg bij dit jaar met een oudejaarsconference. Op vrijdag 29 november, zelfs nog voor Sinterklaas jarig is dus, blikt de Friese cabaretier Jacob Spoelstra terug op 2019 met zijn show ‘Kezellig’.

Spoelstra is niet een van de meest bekende namen in de cabaretwereld, maar toch is hij al geruime tijd actief als stand up-comedian. Hij maakte onderdeel uit van het gezelschap Night of Comedy van Tijl Beckand, hij speelde op veel grote festivals en maakt ook voorstellingen op maat. Als tekstschrijver leverde hij ook geregeld materiaal voor andere cabaretiers. Maar nu vindt hij het tijd om ze zelf in een eigen oudejaarsconference op het podium te brengen.

In de beschrijving van de voorstelling wordt genoemd dat Spoelstra met zijn Friese roots een ‘nuchtere kijk op de ongewone dingen in het leven’ heeft. “Of het nu Thierry Baudet, Doutzen Kroes of droge worst is, het maakt hem niks uit. Alles en iedereen komt aan de beurt.”

Spoelstra speelt zijn voorstelling in de komende weken op verschillende plekken in Nederland, en vrijdag dus in het theater CulturA & Zo in Nootdorp. Kaarten kosten 15 euro per stuk. Ze zijn via deze webpagina te koop.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *