Leuke activiteiten op Bieslanddagen

De streekmarkt bij Hoeve Biesland is weer onderdeel van het evenement.

De ondernemers in de Bieslandsepolder maken zich op voor twee mooie Bieslanddagen, zaterdag en zondag. Gezien de weersvoorspellingen zal het vooral zondag gezellig druk worden op en rond Hoeve Biesland en Buitengoed De Uylenburg. Het evenement is een traditie aan het worden met een historie van al meer dan tien jaar. 

Bij Hoeve Biesland is weer de streekmarkt en het biologisch horecaplein, en ook wordt er een wijnproeverij gehouden. Bij de halve molen is onder meer een vogelshow, en even verderop kun je kanovaren, boogschieten en nog veel meer. Bij kinderdagverblijf Knorretje zijn vooral activiteiten voor wat jongere kinderen, zoals poppenkastvoorstellingen door Erica Dreuning. Bij de halve molen laat Willem de Bruyn zien hoe je een jachthond traint en vertelt Alex Wedam alles over zijn roofvogels. Ook heeft de molenaar veel antiek te koop. Ook rond het Walnotenlandje is van alles te doen.

De Bieslanddagen zijn zaterdag 2 september van 12 tot 17 uur, en zondag 3 september van 10 tot 17 uur. De Noordeindseweg vanuit Delfgauw en een deel van de Tweemolentjeskade vanuit Delft zijn tijdens het evenement afgesloten voor autoverkeer. Als je met de auto komt, dan kun je niet vlak in de buurt parkeren. Het beste advies is: kom op de fiets. Er zijn voldoende plekken waar je je fiets kunt stallen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *